Какво е важно да знаем за детските рамки

Някак тези дни всичко е насочено към децата и за това решихме да споделим няколко думи за детските рамки за очила и какво е по-различното от тези на възрастните.

Ясно е, че дизайнът на детските рамки за очила, както и самото производство трябва да съчетават безопасност, функционалност, дизайн и качество. Децата обикновено не стоят на едно място и рамката за очила трябва да е съобразена с техните движения, неспирни игри и динамиката на ежедневието им.

Новите материали, от които се изработват детските рамки за очила в последните няколко години са леки, гъвкави и еластични, съобразени с всички стандарти за безопасност. Липсата на метални елементи в моделите за най-малките пък не позволява на децата да се наранят.

Боята, използвана за рамките за очила е подобна на тази, с която се оцветяват различни хранителни протудки, а ацетатът (пластмасата, от която са изработени) е хипоалергенен, анти-бактериален, BPA free, Latex Free, съобразен с всички стандарти за безопасност.

Също така, за да могат рамките за очила да се центрират правилно на детското лице, някои от моделите за по-малки дечица имат ластиче, което ги прилепя още по-добре. А що се отнася до спецификите на детското носле- някои от най-добрите производители отделят специално внимание на този факт като съобразява дизайна на мостчето.

Изглежда, че рамките за очила са изключиелно комфортни и много разнообразни, а на малчоганите оставяме да ги носят с усмивка и настроение.

 

0

Вашата количка