Sheets Eyewear или Danish Lights

Философията на марката за очила Sheets Eyewear, както и работния процес над продуктите се задвижва от желанието да се създаде чист дизайн чрез проста функционалност. Уважавайки всеки човек и подчертавайки индивидуалността на различните персонажи, тази линия се поддържа чрез дизайна на очилата. Честността е нещото, което прави всичко по-лесно. При очилата на Sheets Eyewear се работи следвайки мантрата: „Честността води до простота“.

Колекцията се състои от корекционни и слънчеви очила като всяка рамка се предлага в пет различни цвята. Целта е да се уважава и допълва разнообразието, което се отразява в дизайна.

Sheets Eyewear са рамки за очила, изработени от висококачествена неръждаема стомана като най-характерното при тях освен датския дизайн е сглобката на винтовете. Тя е автентична, красива, минималистична и не на последно място лесна за огъване в случаите, когато рамката трябва да бъде корегирана.

Mads Hanghoj е основателят и може да се каже изобретателят на Sheets Eyewear. Отнема му цели четири години да измисли и доусъвършенства тази така характерна сглобка, но трудът му си заслужава. Неговият свободолюбив дух, многобройните му идеи, таланта му и дългите часове работа стоят зад дизайна и крайния продукт. Sheets Eyewear  е не само марка рамки за очила в изчистен датски дизайн, а философия за живот и отражение на свободата.***

 

 

0

Вашата количка