OZOLID очни марли

21.00 лв.

Медицинските очни марли Озолид са предназначени за хигиена на зоната около очите при възрастни и деца. Те предпазват, овлажняват и почистват клепачите и миглите. Съдържат естествено консервирано озонирано растително масло, хипромелоза и липозоми. Действието им механично отстранява очни секрети, свързани с възпалителни състояния като блефарит и блефаро-конюктивит. Почистват очите след хирургична намеса и травми. Може да се използва всеки ден за поддържане доброто състояние на околоочното пространство. Предлагат се в опаковка от 20 броя.

  • Почистете ръцете, отворете сашето и извадете марлята.
  • Изтрийте внимателно мястото над клепача с леки кръгови движения, за да отстраните очните секрети и всякакви други остатъци (прах от смог и други).
  • При трудни за отстраняване секрети или възпаления на ръба на клепача (блефарит, блефаро-конюнктивит, ечемик), препоръчваме загряване на затворените сашета за няколко минути в топла вода и употреба на марлята като топъл компрес.
  • При подуване на клепачите, препоръчваме охлаждане на затворените сашета в хладилник най-малко за няколко часа, след което поставяне на марлята върху затворени клепачи за няколко минути.

Предназначени за еднократна употреба. Никога не използвайте повторно същата кърпичка.  Изхвърляйте марлята веднага след употреба. Не прилагайте една и съща марля и за двата клепача. Само за външна употреба. Не използвайте при нарушаване целостта на кожата. В случай на раздразнение или свръхчувствителност към продукта, преустановете приложението и се обърнете към специалист.  Следвайте внимателно инструкциите на своя лекар.

Категория:

Описание

 

Допълнителна информация

ТипСпециални предложения

Нашите най-добри предложения!
0

Вашата количка