Маратон Каланджа

Taзи година за първи път бяхме участници в Маратон Каланджа,

като представихме невероятните спортни очила Demetz Eyewear. В това изпълнено с много позитивни емоции, ентусиазъм и адреналин събитие, успяхме да се включим със специализиран продукт за спортни занимания, който е не само моден аксесоар, направен за подобряване на външния Ви вид, но и спортно оборудване, проектирано да Ви помогне да виждате по-добре, да се прицелвате по-добре и да се адаптирате по-добре към действието.

Demetz са иделните спортни рамки, защото се  разработват с две ключови цели:

  1. Защита на очите от всички външни рискове: прах, вятър, удар, инфрачервена и ултравиолетова светлина, като същевременно ги предпазва;
  2. Подобряване на Вашето представяне чрез оптимизиране на визуалното възприятие: цветни филтри за увеличаване на контраста и дълбочината на възприемане.

Материали: Днешните технологии значително напреднаха. Новите материали отговарят на изисквания, които понякога са противоречиви: леко тегло, здравина и устойчивост на температурни колебания. Избрани са материали, които съчетават отлични атравматични качества и устойчивост на удар и усукване, с противоплъзгащи свойства.

Форми: За всеки спорт се отчита необходимото зрително поле, комфорт, стабилност, стандарти за безопасност и разбира се, модерен външен вид.

0

Вашата количка