Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Условия за доставка

Стоките, поръчани от cooptics.bg се доставят с куриер до указания във Вашата поръчка адрес.

Срокът за комплектоване и/или изработване на поръчката зависи от наличността и доставката до нас от производителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от Ко Оптикс ЕООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Доставката на поръчка със стойност над 100,00 лева е безплатна!

При получаване на пратката, моля да проверите съдържанието на пакета за съответствия на изпратената стока с подадената заявка. При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

Ко Оптикс ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или E-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.